Čo zažívala Henrieta Bobuľová počas jej cesty v SuperStar?

Usmievavá Henrieta Bobuľová, ktorá študuje psychológiu na Univerzite Komenského v Bratislave, krásne spieva a hrá na nezvyčajnom hudobnom nástroji – na ukulele. Na castingu zaspievala pesničku od Hany Hegerovej Čerešne a Marián Čekovský ju sprevádzal na klavíri. Porotcov zaujala hneď od začiatku. Talent, ktorý nám všetkým prišla ukázať, formuje už od základnej školy. Podporovali ju aj jej učiteľky a zúčastňovala sa na mnohých vystúpeniach. Hudobný nástroj, ktorý jej je tiež blízky, je klavír. 

Ako si sa rozhodla prihlásiť do SuperStar? 

Ľudia z môjho okolia mi už dlho hovorili, že sa mám prihlásiť, najprv samozrejme rodičia a neskôr aj kamaráti. Mala som stále tú myšlienku v hlave, ale nikdy doteraz som sa ju nepokúsila zmeniť na realitu. Keď prišiel Covid, z dlhej chvíle som si povedala, že si podám prihlášku a v júni som cestovala do Prahy na oficiálny casting. 

Aké si mala pocity z prvého castingu? 

Už kým sme čakali, našli sme sa fajn partička a dobrí ľudia. Vďaka tomu mi to čakanie strašne rýchlo prešlo. Bavili sme sa tam spolu, príjemne som sa uvoľnila a aspoň som už nemala takú trému vystupovať. Celý deň bol pre mňa zážitok, tešila som sa, ako pôjdem konečne pred porotu. Počas vystúpenia som bola spokojná, ale zároveň zvedavá, čo mi povedia.

Rozumela si si s ostatnými súťažiacimi? 

Áno rozumela, bolo tam veľa skvelých ľudí. Doteraz si píšeme a stretávame sa. Strašne sme si držali palce, vôbec tam neprevládala rivalita. Nebrali sme sa ako konkurencia, ale ako kamaráti a navzájom sme sa podporovali. Ľudia, to bolo asi najlepšie na celej SuperStar.

Stíhala si sa popri Superstar pripravovať aj do školy?

Tie kolá sa predkrúcali, takže mňa to akurát tak minulo, že som skoro vôbec nevymeškala školu. Každé kolo sa nakrúcalo v Čechách a zvykli sme tam chodiť aj na týždeň.

Páčilo sa ti na Machovom jazere?

Bolo tam super, krásne prostredie uprostred prírody. Boli sme tam takmer týždeň, prvé dni panovala strašná zima, posledné dva, keď sa nakrúcalo, vyšlo slnko. 

Cítila si sa byť sklamaná, keď si vypadla? 

Bola som smutná, ale len chvíľu, potom som si povedala, že je to šou a tak to chodí. Asi to tak malo byť. 

Rozmýšľala si nad tým, že by si sa prihlásila znovu? 

Áno, už som nad tým premýšľala, ale možno o tri – štyri roky. Rozhodnem sa podľa toho, kde dovtedy budem, či sa budem ešte venovať spevu, či už nebudem mať rozbehnutú kariéru v speve alebo v psychológii. Neodnášam si stade zlé spomienky, pre mňa tam bolo určite viacej pozitív ako negatív. Takže pokojne by som do toho išla znovu. 

Autor: Eunika Laščáková

Foto: Instagram.com/@_henrrietta_

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply