Naša Krčma!

Alebo – kde sa stretávajú prváci

Študenti žurnalistiky si veľmi radi spríjemňujú čas v podniku neďaleko školy, ktorý má príjemné prostredie a miesto pre každého z nich. Je moderný, ale niektoré jeho prvky pripomínajú minulosť. Varia tam výborné jedlo a myslím si, že medzi skúškami alebo prednáškami či seminármi, je ako stvorené na odpočinok a na nabratie novej sily. Kto má rád pivo, toto miesto si určite zamiluje.

Zdroj fotografie: archív Veroniky Mokráňovej

My, prváci na katedre žurnalistiky, sa tam všetci s radosťou stretávame a práve tu sa začali naše prvé vzájomné kontakty. Veľa študentov prichádza zo stredných škôl na vysokú s obavami, že nezapadnú do kolektívu či nebudú schopní vzdelávať sa vo vysokoškolskom systéme. My ako žurnalisti sme ale toto zvládli na výbornú a hneď v prvý deň školy sme sa všetci spoločne vybrali do podniku zoznámiť sa.

Práve tu sme sa navzájom spoznali, porozprávali medzi sebou a každý povedal, čo očakáva od štúdia na Univerzite Komenského. Bolo to veľmi príjemné a milé zoznámenie sa s novými spolužiakmi. Tento deň a samozrejme aj podnik sa stal neodlučiteľnou časťou našej mysle a začali sme sa tu stretávať čoraz častejšie .

Zdroj fotografie: archív Veroniky Mokráňovej

autorka: Veronika Mokráňová

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply