Chcete ostať na ocot?! Jednoduchý návod ako a kde si nájsť ideálneho partnera

Hľadanie lásky v 21.storočí je ako staviť si v rulete – nikdy neviete, či skončíte s výhrou alebo s prázdnym vreckom. Po dlhých nociach osamote sa rozhodnete skúsiť šťastie na online zoznamkách. V hlave si vytvárate predstavu, ako by mal dokonalý partner vyzerať. A ak tú predstavu nemáte vy, má ju určite vaša stará mama, ktorá je presvedčená, že potrebujete niekoho, kto vie rozprávať príbehy o zázrakoch a zároveň vám natlačí „Čo je v živote dôležité?“ do hlavy.

Takže, stiahnete si tú najnovšiu aplikáciu na zoznamky a začnete vyberať, akoby ste si vyberali nové auto – farba, výkon, a nechýba ani nevyhnutné kritérium, že musí mať abs – pre neznalcov anglickej terminológie, svaly na bruchu. No a keďže sme už pri tom obchodovaní, dajme si „Kúpiť teraz“ na tej fotke toho sympatického Maroša s výškou 186 cm a atletickou postavou.

Príde deň D, osobné stretnutie. A vy, čakajúc v nádeji na Maroša, vidíte prichádzať postavy ako zo zoznamu rozmerov na nábytku – Dlhý, Široký a Bystrozraký. Nechápavo sa pozriete, ktorý z nich je ten váš. Pán Dlhý prejde okolo, Široký nezaujme, ale Bystrozraký sa zrazu ozve a kričí, že to on je Maroš. A vy si len pre seba hovoríte: „Tak toto som objednal z nesprávneho katalógu!“

Napriek sklamaniu, s úsmevom a zdvorilosťou prijmete jeho pozvanie na čaj, aj keď viete, že z toho nič nebude. Život je ako dobrodružstvo v rámci online nakupovania – nikdy neviete, čo vás čaká za rohom, a občas dostanete viac, ako ste si objednali! Takže nezúfajte, kvalitný čínsky porcelán ešte príde, možno zatiaľ chodí len s nesprávnym kuriérom. Ale ktovie, možno si nakoniec nájdete toho pravého – toho, kto bude ako ten lacný, ale príjemný šperk zo second handu, ktorý ste si kúpili len tak pre zábavu. A kto vie, možno vás celý ten nezmysel zoznamovania nakoniec ešte aj pobaví!

Autorka: Patrícia Greifová

Foto: Patrícia Greifová

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply